Bills Byggnads är specialister på golvavjämning och golvuppbyggnad. Vi har varit aktiva under flera decennier och arbetar idag främst med stora byggprojekt, för de allra största byggföretagen. Vår kompetens grundar sig inte bara på vår stora erfarenhet, utan också på det faktum att vi är ett litet, sammansvetsat team, som äger vår egen utrustning.

Golvuppbyggnad

Golvuppbyggnad är det allra första steget i processen mot att skapa ett färdigt golv. Här handlar det om att bygga upp golvets grund utifrån byggnaden eller fastighetens råa struktur. Golvuppbyggnad har med åren blivit en av våra allra största specialistområden, och i processen använder vi oss bara av material och produkter från stora tillverkare.

Golvavjämning

Golvavjämning är det allra sista steget i processen för att skapa ett färdigt golv, eller i sig preparera den yta som ska användas som ett sådant. Vi har mångårig erfarenhet av att genomföra projekt i alla olika storlekar. Eftersom vi ha vår egen utrustning och våra egna pumpar, gör det att vi lova hög effektivitet och ett utmärkt resultat.

Före, under & efter